Jobs
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Nieuws & Events

Willy viert zijn 82ste verjaardag!

overname-groeninghe-transport

Willy Naessens Group neemt Groeninghe Transport over uit Kontich

Groeninghe Transport vervoert vooral nationaal en internationaal in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Hun activiteiten bestaan voor 99% uit containertransport.

 

willy-naessens-is-jarig

Willy Naessens is jarig en dan mag iedereen meegenieten!

Willy verjaart op Valentijnsdag en naar jaarlijkse traditie krijgen ALLE medewerkers van de Willy Naessens Group een geschenk! 

Willy Naessens Loves You

Willy Naessens Loves You

De Willy Naessens Group lanceert de campagne 'Willy Naessens Loves You'.
Van Willy Naessens tot Willy Naessens Group: drie generaties aan het woord

Van Willy Naessens tot Willy Naessens Group: drie generaties aan het woord

Van Willy Naessens tot Willy Naessens Group: drie generaties aan het woord

De familie Verschaeve schrijft geschiedenis binnen de Willy Naessens Group. In 1978 stapte Eric Verschaeve mee in het Willy Naessens verhaal. 40 jaar later, is nu ook de derde generatie reeds 4 jaar actief binnen de Willy Naessens Group. De groep wordt dus voor iedereen een echt familiebedrijf.
Wat is er zo speciaal aan de groep dat generatie na generatie elkaar opvolgt? En volgt er nog een nieuwe generatie? We vroegen het hen zelf…

Eric Verschaeve konden we spijtig genoeg niet meer spreken. Hij overleed enkele jaren geleden. Zijn zoon Fabian vertelt hoe Willy Naessens een diepe indruk maakte op hun familie: “Toen mijn vader in het ziekenhuis lag, reed Willy persoonlijk met mijn moeder naar het ziekenhuis van Charleroi om hem te bezoeken. Dit mooi gebaar zullen we nooit vergeten.”

Fabian Verschaeve, startte zijn carrière bij Willy Naessens in 1987. Hij kende het bedrijf al een beetje door zijn vader. Fabian keek enorm op naar zijn vader en het werd snel duidelijk dat hij in zijn voetsporen zou treden. Net zoals zijn vader begon hij als monteur. Later behaalde Fabian zijn rijbewijs voor vrachtvervoer, waardoor hij een switch maakte van monteur naar chauffeur van uitzonderlijk vervoer. Hij verliet de onderneming voor een jaartje om het gezinsleven beter te kunnen combineren. Na een jaar kwam hij met veel plezier terug naar de firma.

Waarom kwam je terug bij Willy Naessens werken?

Als je lange tijd voor Willy hebt gewerkt is het moeilijk om je ergens anders aan te passen. Ik hou van mijn zelfstandigheid en hier krijg ik het vertrouwen om mijn werk uit te voeren. In tussentijd werk ik al meer dan 30 jaar in de firma.

We spraken ook met Thibault Verschaeve, zoon van Fabian en kleinzoon van Eric. Hij is sinds 2014 actief binnen de Willy Naessens Group als vertegenwoordiger voor de regio’s Waals-Brabant en Wallonië.

Waarom trad je in de voetsporen van je vader en grootvader?

De sfeer binnenin de Group! Ik hoorde er veel over vertellen van mijn vader en dan sprak me wel aan. We werken allebei heel hard, maar het voordeel in de Group is dat je ook zelfstandig mag werken. Dit zie ik zowel bij mezelf als bij mijn vader.

 

Kreeg je bepaald advies van je (groot)vader om het werk goed aan te pakken?

Mijn vader heeft me altijd geleerd dat hard werken belangrijk is, en dat vroeg of laat harde werk zal belonen.

Nu er al drie generaties actief zijn/waren in de Willy Naessens Group hoopt Fabian stiekem dat zijn kleinkind hier later ook zal komen werken. Willy zal hem/haar alvast met open armen ontvangen: “Het doet mij enorm veel plezier om te zien dat mijn familiebedrijf ook voor anderen een echt familiebedrijf wordt.”

Maar het ziet er naar uit dat de familie Verschaeve niet de enige met 3 generaties binnen de Willy Naessens Group zal blijven. Verschillende families zijn nu al actief met twee generaties. Het zal dus niet lang duren vooraleer een nieuwe generatie de Willy Naessens Group komt versterken.

Wij kijken er alvast naar uit!

Willy Naessens is gelukkig getrouwd en daar mogen vele goede doelen van meegenieten!

Willy Naessens is gelukkig getrouwd en daar mogen vele goede doelen van meegenieten!

Willy Naessens is gelukkig getrouwd en daar mogen vele goede doelen van meegenieten!

Marie-Jeanne en Willy Naessens gaven als vrijblijvende cadeautip aan hun gasten mee dat ze konden storten voor het goede doel.

“We zijn overdonderd door de gulheid van onze gasten!”, glundert Marie-Jeanne. “Het doet deugd te weten dat mensen toch nog een groot hart hebben.”

In totaal werd voor € 125.000 gestort en omdat Willy zo dankbaar is, verhoogt hij het bedrag zelf nog eens met € 25.000 waardoor het eindbedrag op € 150.000 komt.

“Dit bedrag gaat uiteraard volledig naar héél veel verschillende goede doelen. We spreiden dit over een aantal jaar maar via onze website www.willynaessens.be/goededoelen kan iedereen perfect volgen naar welke goede doelen dit bedrag is gegaan”, licht Willy Naessens zelf toe.

De goede doelen die nu al een deel van de koek kregen, zijn onder andere Pelicano (bestrijding kinderarmoede) – Het Ventiel (jongdementie) – Beautiful after Breastcancer (wel-zijn en wel-voelen na borstkanker) – Care 4 Aya (improving cancer care for youngsters) – MPI De Kindervriend Rollegem (kinderen met verstandelijke beperking) – Noblito (vereenzaming ouderen) – Sofhea (Sociaal Fonds voor Hematologische Aandoeningen) – Lidwina (sociale doelen rond MS) – Streekmotor23 (lokale initiatieven van Zuid-Oost-Vlaanderen) – Give us a break (vakantieopvang voor kinderen met een beperking) – Born in Africa (educatieve en sociale ontwikkeling voor kinderen) – Chiro en Scouts Zwalm (bouwproject) – 24 uren van Oudenaarde (8 goede doelen) – Champagnehappening Sprankelt in Oudenaarde (Kinderkankerfonds) – De Willy Vrienden (Kom Op Tegen Kanker) – Fonds Digestieve Oncologie (onderzoeksprojecten voor patiënten met digestieve tumoren) – …

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van de Willy Naessens Group. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.